Parafinli Korse doğum sonrası iç organ düşüklükleri
Mide Böbrek-İç karın Göbek,Kalça,Basen ve Baldır yağlarını
eritmede Göbek Karın ve Kasık Fıtık vakalarında bilimum
ZAYIFLAMA REJİMLERİNDE KULLANILIR
PARAFİN NEDİR
Kozmetik dermatoloji alanında sıklıkla kullanılan parafin,
hepimizin evlerinde vazelin formunda bulunur. Mineral yağlardan
elde edilen parafin, dermatologlar ve kozmetikle uğraşan
kimyagerler tarafından cilt ürünü olarak kullanılan en iyi
yağlardan biri olarak değerlendirilir. Ciltte hiçbir
reaksiyon...
Devamını okumak için tıklayın >> |